perjantai 9. marraskuuta 2012

Raksavalot on pop



                      

 

Viime viikolla kuvasin Janikan ja Pauliinan kanssa. Koska kouluu on myöhään ja ulkona hämärtyy todella nopeasti, niin päätettiin ottaa sisäkuvia.
Ensin kävin Janikan luona ja meillä oli super cool studio. Valoa kehiteltiin kahdesta normilampusta tuolien päälle viriteltuinä, yhdestä isosta ja aika himmeestä lampusta ja kattolampusta jota teipattiin varjosta kattoon vähän parempaan asentoon. :D Harmi kun ei tullut tuosta virityksestä hyvää kuvaa.
Seuraavaks kävin Pauliinan luona ja hyödynnettiin sitten sen tuota ihanaa ruskeaa seinää. Koska Pauliinan isä on ihan pop, niin saatiin yksi raksavalo lainaan ja siitäkös saatiin kunnolla lisävaloa.
Harkitsenkin oman raksavalon hankkimista (pyydän isältäni josko heidän työpaikalta liikenisi yksi ylimääräinen) ja sisällä kuvaus tulisikn olemaan sitten tuplasti helpompaa.
Raksavaloja käytettiin myös meidän joukkueen joukkue-ja yksilökuvissa ja tästä pääseekin tarkastelemaan mitä saatiin aikaiseksi. Kiitokset vielä Jonzben isälle valojen roudaamisesta paikalle! :)

Mikäli joku osaa auttaa tossa miten pystykuvat saisi rinnakkain, niin täällä otettaisiin apua ilomielin vastaan! :D T. Peukalo keskellä kämmentä

4 kommenttia:

  1. osaan hani auttaa tossa pystykuvien asettelus:)

    VastaaPoista
  2. Migäs päivä harkataa ;););)

    VastaaPoista
  3. Tosi upeita kuvia! Millane kamera sulla on ja millä ohjelmalla muokkaat:) keep up the good work!

    VastaaPoista
  4. Kiitos! :) Mullon runkona cäänönin 500D ja siihen pari kakkulaa. Käsittelen photoshop elemens 10:llä ja joskus gimpillä. :)

    VastaaPoista