lauantai 20. lokakuuta 2012

Bjuutifuul girlls








Kuvailtiin pari viikkoa sitten näiden upeiden tyttöjen kanssa villisti meidän takapihalla. Tälläsiä vaahtelanlehtiväriihkutus ja lotanihanaasujahekkukengät kuvia tuli tällä kertaa. :D



Hiukset ja meikki: Janika. :)

17 kommenttia:

  1. oon niiin supertyytyväinen näihin!!=)

    VastaaPoista
  2. hienoja kuvia:)! mikä kamera sulla on?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mullon runkona canonin 500D ja objektiiveja mulla on canonin 50/1.4 sekä 70-200/4L.

      Poista
  3. mikä kamera sul on ja minkä hintane se oli ?oon ostamas itelleni nyt ekaa järkkärii nii blogiinki sais parempaa ja sul on sika upeit nää kuvat!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosta ylempää näät vastauksen ja öö se tais kitin kanssa olla 499€ :D Sosittelen lämpimästi kyllä canonia, koska objektiivit ovat halvempia kun vertaa esim. nikoneihin. :) Kiitos kovasti!

      Poista
  4. Kauniita tyttöjä mutta luuleeko ne olevan jttn malleja?? Noi sun ottamat kuvat on vaan sen takii hyviä et sull on järkkäri.. LOL

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo kaikkihan nuo tytöt ovat joukkuekavereita ja nää "kuvaukset" oli vain yksi kiva tapa miten voitiin pitää kivaa keskenämme. Ja ikävää että ajattelet noin, mutta ei sillä pelkällä järkkärillä tehdä hyviä kuvia. Melkein samaan olisin pystynyt perus pokkarillakin. :)

      Poista
    2. Voi rakas anonyymi kun olet päättänyt maailmaa parantaa 'kärkevillä ja nokkelilla' kommenteillasi. Kerro toki miulle mistä päättelit tyttöjen luulevan olevansa malleja?:o ja samalla määrittele minulle malli, sillä mielestäni kaikki ihmiset jotka vain kameran eteen suostuvat ovat jonkunlaisia malleja?

      Poista
    3. Janika rauhotu! Ewe, tosi hienoo jos saat tavan kameralla samanlaisia kuvia sillä ainakin mun mielestä järkkäri on miljoona kertaa parempi ja tarkempi :-) Kauniita tyttöjä ovat!

      Poista
    4. Miuta vaa ärsyttää tuommoset:D tehään ihme johtopäätöksii ihme perusteil

      Poista
    5. No sanoisin että melkein samaan. :) Mutta se, että kuvaa järjestelmäkameralla, ei takaa sitä että saa kohtalaisen hyviä kuvia. Pitää osata käyttää muutakin kuin niitä kameran automaattitoimintoja, ja paljonhan pelastaa, jos osaa käyttää jotain ohjelmaa millä käsittelee ne kuvat. Mutta tottahan se on että järkkärillä saa parempaa jälkeä kuin esim. pokkarilla. :)

      Poista
    6. Nähäänkö joskus sua kameran toisella puolella? :-)

      Poista
    7. Se on erittäin harvinainen näky. Joskus Janika onnistuu miut sinne huijaamaan, mutta sitten joko livahan kiireesti pois tai tulee sellasta matskua ettei se ole julkaisukelposta.:D

      Poista
    8. mie teen parhaani houkutellakseni sen sinne toiselle puolelle, mut kuulemma on aina liia juusto.....

      Poista
  5. Janika pysyhhän siellä oman blogisi puolella, ettei tartte muitten blogeihin tulla anoille kiljumaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun blogi on liian pieni miulle ja miun egolle.... no ei oikeesti! Eve on miun paras ystävä, tietty pidän siitä huolen ja sen puolen.

      Poista